Tuesday, January 17

Alamanda & icity

asalamualaikum semua
malam ni nak update pasal semalam..hahaha
semalam balik lambat kan..kite pegi jalan-jalan
rugi korang tak ekot..wuhuuu
petang tu pegi habiskan voucher di mph bookstore
weee...RM150 habis lagi 50 tu bagi mak gunaaa untuk buku
masak dialah!kan??hehe..nak tengok tak saya beli apee??


tadaaa...tengok-tengok saya borong highlighter
tamak gilee..haaaa














hye si gemok!haha


tgokla si gemok berperut buncitt..hahha
tapi comel kan?haha=P






manje lettew..hahaa








hye saya ade lampu kelip-kelip
nurin punya=)




dah puas tengok gamba??hehe
so lepas saje pegi alamanda saya pegi shah alam ICITY
weeehuuuuuu..syokk!!first time pegi rasa macam 
jakon jugak la kan..hahaha tapi sebenarnyaa
kalau dah pergi kali kedua tak best pun..hahhaha
cuma lepas nie nak cuba laa 
macam eye on malaysiatu..huhuhu..wewittt
gayat pulak benda tu..ok back to the story,pusing
punya pusing cari jalan akhrnyaaa berjaya sampai..maaflah tak pernah
pegi kan tu yang selak sangat tuh..hahhaa..so kami makan dekat
restoran ombak..dah macam ombak rinduu pulak kan..
naseb baek nasi ayam dye tak nama nasi ayam izzah ..hahahha
restoran pun cantikk..berkonsepkan kampung kot..hahhahaa
lepas melantak dan membaja lemak pegi icty teros dah tak jauh dah
dari situ..sebelom pegi tu nampak bangunan JAKEL kedai
kain tu yang tempat annessa berlakon tu..haaaaa
kau punya besar bangunan tu kan...shopping lah puas-puas..
dah pusing-pusing dekat sejam setengah jugak la,lepas tu
masing-masing dah tak larat jalan..jom balik!jommmm!
hahahha...masa dalam perjalanan balik saya dengan syeeelaaa tdo
la ape lagi..kesian dekat bum dan didy..
saya nak bawak bum tak bagi!huhu
heee..oklah sampai di sinie je my story yang bosan niee!!byeee
=)
p/s: nantikan next update pasal gamba kelas

2 comments:

  1. comelllll nyeeeeeee aku,haha :P

    ReplyDelete
  2. awak memang comel pun!!huahua..nurin tomei2..hukhuk
    haiyokk kawan aku semua cantek2..=P

    ReplyDelete